Administrare financiar-contabila Bucuresti

Servicii complete de administrare financiar-contabila imobile

Oferim servicii complete de administrare financiar-contabila imobile in Bucuresti la preturi atractive

Administrare financiar-contabila imobile

Best Admin Buildings SRL sta la dispozitia dumneavoastra pentru numeroase servicii de administrare completa imobile, administrare servicii contabile, administrare financiar-contabila, precum si cu numeroase servicii conexe acestei activitati.

Pentru asociatiile de proprietari din Bucuresti am conceput un pachet de servicii atractiv pentru administrare financiar -contabila. Am creat un serviciu eficient si avantajos pentru clientii nostri, astfel incat ei sa primeasca cu promptitudine toate informatiile necesare privitoare la cheltuieli.

Acest serviciu implica mai multe componente care se numara printre responsabilitatile administratorului unei asociatii de locatari. Tot ceea ce se consuma in spatiile comune ale asociatiei este impartit in mod transparent intre toti membrii asociatiei, cu respectarea legislatiei in domeniu.

Informare prompta si mai multe metode de plata a intretinerii.

Dat fiind faptul ca nu toti oamenii se pot prezenta la casierie pentru a achita intretinerea, noi punem la dispozitia lor mai multe metode de plata. Astfel, contributia lunara la intretinere poate fi achitata si prin metoda ZebraPay la roboti, pe baza Notelor de consum primite de fiecare, scanand codul de bare, plata cu cardul direct pe platforma www.e-bloc.ro sau prin plata bancara unde aveti contul deschis, in conditii de siguranta maxima.

Pentru situatiile mai speciale, acolo unde exista penalitati restante, specialistii nostri se vor ocupa de relatia cu furnizorii si vor negocia esalonarea platilor pentru a preintampina sistarea utilitatilor. Un aspect important al activitatii noastre tine de calculul fondului de rulment si al fondului de reparatii si buna administrare a acestor bani. In unele cazuri, reparatiile urgente necesita fonduri pe care administratorul trebuie sa le aiba la dispozitie in vederea remedierii oricarei probleme.

Buna comunicare, cheia succesului nostru.

Buna comunicare cu Presedintele Asociatiei si cu toti locatarii este unul dintre aspectele la care noi tinem foarte mult.

Atunci cand ne este solicitata o informatie, oferim raspuns complet si prompt oricarui locatar al asociatiei, totul justificat de documentele pe care le punem la dispozitia oricui. Avandu-ne ca parteneri, beneficiati de linistea de care aveti nevoie in propria locuinta. Lasati in grija noastra serviciul de administrare servicii contabile si va veti convinge ca totul este pe maini bune

Avem solutii informatizate (prin site-ul www.e-bloc.ro) pentru administrarea eficienta a asociatiilor de proprietari.

Acestea includ:

 • Crearea unei interfete usor de utilizat pentru afisarea listelor de intretinere si transmiterea tuturor informatiilor utile pentru proprietari
 • Informatii detaliate despre listele de inretinere, programul casieriei si conturile in care se poate plati online
 • Emiterea fisei analitice individuale pentru fiecare apartament, in format electronic pe platforma www.e-bloc.ro cu defalcarea fiecarei sume ce compune lista de plata astfel incat fiecare proprietar sa cunoasca destinatia sumelor repartizate
 • Introducerea indexurilor apometrelor de apa calda si rece si consultarea istoricului consumului individual si al celui pe partile comune
 • Accesul la istoricul platilor efectuate de asociatie
 • Sectiune speciala de discutii si reclamatii
 • Asigurarea unui cont electronic personal pentru fiecare locatar
 • Accesul la documentele asociatiei de proprietari si la hotararile asociatiei si ale comitetului executiv
 • Consultarea documentelor si a facturilor privitoare la achizitii, contracte etc
 • Punerea la dispozitia presedintelui, a cenzorului, administratorului si contabilului a situatiei fiecarui apartament in parte precum si intreaga situatie a asociatiei, totul prin platforma www.e-bloc.ro
 • Detalierea si istoricul tuturor facturilor platite

Asadar, tot ceea ce este necesar pentru o operabilitate cat mai buna a activitatii de administarre imobile Bucuresti este disponibil inclusiv onlin. Puteti obtine de la distanta orice informatie doriti, in cel mai scurt timp, si aveti acces la metode de plata electronica, usor de utilizat de catre oricine.

Puteti folosi telefonul, tableta sau calculatorul personal pentru a va loga si a rezolva in cateva minute problema platilor.